Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
sezonas,
sezono laimetojai,
pašalinti anketą,
url,
garena,
bank,
jonines,
what is 2 plus 5,
5120. com,
mineskarf,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mėtų g., Tičkūnų k., Panevėžio r. sav.,
Paupio takas, Tičkūnų k., Panevėžio r. sav.,
Piniavos g., Tičkūnų k., Panevėžio r. sav.,
Ryto g., Tičkūnų k., Panevėžio r. sav.,
Rožių g., Tičkūnų k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g veršienos išpjovos 3 česnako skiltelės druska malti juodieji ir kvapnieji pipirai provanso žolelės 2 - 3 šaukštai miltų saulėgrąžų aliejus
kepti
Gaminimas: Įšspaudžiame česnaką, sumaišome jį su druska, žolelėm ir pipirais. Išpjovą supjaustome 1 cm storio riekutėmis. Jas ištriname prieskonių mišiniu ir palaikome pora valandų. Mėsos gabaliukus, pavoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Iškeptus sudedame į puodą, uždengiame ir palaikom taip 3 - 5 min. Skanaus .
|
|
|
|
|