Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dantu balinimas,
vartai,
tvoros,
bkdr30125,
jaucio rago kriaukles,
gido kolekcija,
pilies,
stogo,
stogo kark,
vcėžjys,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tvenkinio g., Beržiškių k., Vilniaus r. sav.,
Arklių g., Bezdonių mstl., Vilniaus r. sav.,
Geležinkelio g., Bezdonių mstl., Vilniaus r. sav.,
Kalno g., Bezdonių mstl., Vilniaus r. sav.,
Malūno g., Bezdonių mstl., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g veršienos kumpio veršienos prieskonių "sauda" 1 pakelis bernaise padažo 200 ml pieno druskos
Gaminimas: Veršieną supjaustome mažais gabaliukais,
prieskoniuojame, druskiname ir palaikome 3 valandas, kad pasimarinuotų. Piene išplakame padažo miltelius, dedame ant viryklės ir nuolat maišydami užverdame. Nukaičiame, kai ima tištėti. Į keptuvę pilame aliejaus, dedame mėsos gabaliukus, gerai apkepiname, tada pilame padažą ir taip patroškiname dar
keletą minučių. Tiekiam su bulvėmis ir daržovėmis.
|
|
|
|
|
|