Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
monument,
sezonas,
sezono laimetojai,
pašalinti anketą,
url,
garena,
bank,
jonines,
what is 2 plus 5,
5120. com,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Knygos arba dailes (tapybos, grafikos, menines fotografijos) kurinio matmenys- aukstis ir plotis,
Minkstas kreslas,
Vaizdavimo pavyzdys, taisykle arba taisykliu visuma,
Sen. egiptieciu indas, skirtas mirusiojo viduriams laikyti balzamavimo metu,
Kelis ar keliolika kartu didesne uz zmogu skulptura, vaizduojanti dieva arba valdova,
Giraitės g., Pagirių k., Vilniaus r. sav.,
Kadagių g., Pagirių k., Vilniaus r. sav.,
Kalno g., Pagirių k., Vilniaus r. sav.,
Kaštonų g., Pagirių k., Vilniaus r. sav.,
Lauko g., Pagirių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kiaušiniai 2 šaukštai medaus 50 g margarino arba sviesto 0,5 stiklinės cukraus 1,5 arbatinio šaukštelio sodos (gesinimui dar ir 1 šaukštas acto) arba kepimo miltelių žiupsnis 2,5 - 3
stiklinių miltų Kremui: ~ 600 g grietinės 200 g smulkaus cukraus keli lašai citrinos sulčių ir nutarkuotos vienos citrinos žievelių
Gaminimas: Kiaušinius, medų, margariną, cukrų sudėti į metalinį indą ir kaitinti virš puodo su verdančiu vandeniu. Visą laiką maišyti,
kol masė taps vientisa. Nukelti nuo garų, supilti nugesintą sodą, berti miltus ir maišyti, minkyti (jei naudosite kepimo miltelius, sumaišykite juos su miltais). Tešla bus labai kibi, bet nesusigundykite berti daugiau miltų, nes ji tokia bus, kol neatvės. Išminkius aš dar į šaldytuvą keliolikai
minučių įkišu. Toliau paruoštą tešlą dalinti į 5-6 dalis ir kiekvieną gabaliuką kočioti į ploną lakštą, aš kočioju iškart ant kepimo popieriaus, smarkiai supaprastina reikalą. Pasiruoškite lėkštę ar dangtį nuo puodo, kad galėtumėte išpjauti iš iškepusių lakštų norimą torto formą, turite iškočioti
tokio dydžio lakštą, kad tas jūsų pasirnktas rakandas būtų mažesnis už jį ir dar kraštukai liktų. Kiekvieną lakštą kepti iki 180 laipsnių įkaitusioje orkaitėje apie 5-7 min., pasistenkite neperkepti ;) Ant ištraukto iš orkaitės lakšto dėti pasirinktą indą ir peiliu palei kraštą išpjauti formą.
Dėmesio: tai, ką nupjausite, saugokite nuo vyrų, vaikų ir pačios nevalgykite - vėliau sutrinsite ir panaudosite torto pabarstymui. Kremas - grietinę sumaišyti su cukrumi, citrinos sultimis ir citrinos žievelėmis, viską gerai išplakti. Na, o toliau paprasta - dedate lakštą, kraunate kremo,
paskirstote tolygiai, dedate kitą ir t.t. Jei kartais pritrūktumėt kremo, puikiai tiks ir koks jogurtas. Jau pagamintą tortą būtina palaikyti šaldituve bent kelias valandas.
|
|
|
|
|