Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kadagių g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Kalno g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Karklų g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Kaštonų skg., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Kauno g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg bulvių 500 g pievagrybių 4 dideli raudoni svogūnai saliero stiebas 500 g kiaulienos 3 šaukštai grietinės druska bazilikas mairūnas juodieji pipirai žalios
petražolės
Gaminimas: Troškiniams aš naudojau namuose konservuotą mėsą. Imant žalią, ją reikėtų apkepti keptuvėje su pipirais, lapeliais, druska bei svogūnais. Po to supilti smulintus pievagrybius ir patroškinti viską kartu. Masę iš keptuvės suversti į puodą. Į jį dar sudėti
smulkintas bulves ir petražoles, salierą, įberti po trupučiuką visų prieskonių, sudėti grietinę, įpilti tiek vandens, kad troškinys būtų apsemtas ir virti apie 20 min.
|
|
|
|
|