Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Skersinės Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Skersinės Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Skersinės Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Skydo g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Skirvytės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g karšto rūkymo žuvies (naudojau lašišą) 200 g grietinės (neriebios) 200 g grietinėlės (35 % riebumo) 250 g sluoksniuotos bemielės tešlos 3 želatinos
lapelių
Gaminimas: Blenderiu suplakti rūkytą žuvį su grietine, pipirais ir druska, jei jos dėsite. Želė lapelius užpilti šaltu vandeniu. Grietinėlę išplakti su plaktuvu iki standžios konsistencijos. Į išplaktą grietinėlę atsargiai sudėti ir išmaišyti išsuktą blenderiu žuvį su
grietine ir krapus. Pabaigoje įmaišyti išmirkytus želė lapelius (Juos tiesiog išimkite iš vandens ir nuvarvinkite). Sluoksniuotą tešlą supjaustyti norimos formos figūrėlėmis ir iškepti. Ant ataušusių pyragėlių dėti žuvies putėsius. Putėsius galite tiesiog tepti ir ant , skrudintos baltos duonos.
Galite iškepti krepšelius ir juos pridėti putėsių. Tai puiki užkanda laukiant svečių
|
|
|
|
|