Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
maironio,
admirolo kelione,
rieses gimnazija,
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Viršupio Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 5 didelės virtos bulvės 2 stiklinės miltų 1 didesnis svogūnas 1 nemaža morka 200 g moliūgo žalios ar džiovintos petražolės juodieji
pipirai mairūnas bazilikas aliejus
Gaminimas: Virtas bulves sutrinti, įberti petražolių, pasūdyti, jei reikia, ir suminkyti su miltais. Aliejuje pakepinti svogūną, po kelių minučių suversti tarkuotą morką, dar po kokių 5 min tarkuotą moliūgą. Įberti po žiupsnelį
prieskonių, pagal skonį druskos ir troškinti, kol suminkštės. Formuoti blynus su įdaru ir kepti aliejuje. Tinka su grietine.
|
|
|
|
|