Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
gidas sugrįžo,
gidas,
auksinis raktas,
gyvalazdė,
matavimo pratimai,
sovietų sąjunga,
pilies,
pilis,
gabijos,
kolekcos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kaimelio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kairėnės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kairėnės Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kairėnės Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kairėnės Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 stiklinė miltų 0,5 stiklinės cukraus 2 kiaušiniai 0,5 stiklinės sviesto 5 obuoliai 0,5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių 2 arbatiniai šaukšteliai tarkuoto muskato, gvazdikėlių,
cinamono 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
Gaminimas: Kambario temperatūros sviestą mikseriu išplakame su cukrumi, druska, vaniliniu cukrumi ir prieskoniais. Mušame po kiaušinį. Beriame miltus, citrina užgesintus kepimo miltelius. Paplakame. Obuolius supjaustome
smulkiai ir paverdame keletą minučių, kad suminkštėtų, paskaniname cukraus ir cinamono mišiniu. Orkaitę įkaitiname iki 160 C. Į kepimo formą dedame šiek tiek tešlos, ant viršaus- obuolius, po to - vėl tešlą. Viršų pabarstome trupinukais pagamintais sumaišius 1 š. miltų, 1 .š. cukraus, 1/2 š.
cinamono. Kepame apie 25 min., kol paruduos. Skanaus!
|
|
|
|
|
|