Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
amerikos nusikaltimai,
ligo taurė,
gubernatoriaus zaidimas,
220 volt,
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sukes, daiktu dalys, plesenos, likusios po bombos ar kito saltinio sprogimo,
Sukilimo, kuris buvo ziauriai numalsintas ir po kurio buvo ivykdytas treciasis lietuvos padalijimas, vadovas,
Sukis tarptautiskai,
Suklastotas daiktas, produktas, netikras kurinys,
Suklastotas kurinys,
Aušrinės Sodų 7-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Aušrinės Sodų 8-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Aušrinės Sodų 9-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Aušros al., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Aušros takas, Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g margarino VILNIUS kepiniams 1 kg miltai 5 kiaušinio tryniai 400 g grietinės žiupsenlis druskos ir cukraus 1 kg kopūsto 3 kietai virti kiaušiniai 3 valgomi šaukštai alyvuogių
aliejaus Pipirų ir druskos pagal skonį
Gaminimas: Tešlą galite pasigaminti iš vakaro. Į dubenį supilti miltus, grietinę, sutarkuotą margariną, kiaušinių trynius, druską ir cukrų. Jei tešlą ruošite tą pačią dieną galite įberti arbatinį šaukštelį sausų mielių. Viską gerai
išminkome, kol gaunasi vientisa masė. O tada svarbiausias momentas, kad tešla būtų trapi - gerą pusvalandį tešlą reikia išmušti, kol ji taps labai minkšta ir tąsi kaip šiltas plastilinas. Tada iš tešlos padarau "dešrą" suvynioju į plėvelę ir dedu į šaldytuvą. Minimum valandai. Kol tešla
bręsta, pasigaminu įdarą. Susmulkintą kopūstą gilioje keptuvėje arba puode troškinu aliejuje, kol suminkštės, tada įdedu druską, maltus pipirus ir susmulkintą virtą kiaušinį (kiaušinį aš sutarkuoju su burokine tarka). Įdarą būtina atšaldyti. Tešlą supjaustau į 20-22 dalis. Iškočioju apskritos formos
pagrindą, dedu ataušusio įdaro, lenkiu per puse ir užlankstau kraštus kaip koldūnams. Paruoštus kibinus dedu į skardą ant kepimo popieriaus, būtinai palieku nemažus tarpus, kadangi kepant jie gerokai iškyla. Kibinus aptepu išplaktu kiaušinio baltymu. Dedu į įkaitintą orkaitę (200 laipsnių) ir kepu
apie 20 min.
|
|
|
|
|