Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nanoferma,
pazintys vyresniems,
igor,
varzybu sala,
kaimynai,
seksui,
jurgita zakaite,
aurimas mufasa,
56+5=,
prepaid,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Instituto g., Raudondvario k., Kauno r. sav.,
J. Janonio g., Raudondvario k., Kauno r. sav.,
J. Naujalio g., Raudondvario k., Kauno r. sav.,
J. Vienožinskio g., Raudondvario k., Kauno r. sav.,
Jėžiškių g., Raudondvario k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g virtų burokėlių 1 morka 50 g sviesto 1 šaukštas kapotų petražolių 1 kubelis daržovių sultinio maltų pipirų 2 šaukštai grietinės
Gaminimas: Ant sviesto
pakepiname morkas, tarkuotas per smulkią burokinę tarką. Į puodą pilame apie 1,5 l vadens, dedame tarkuotus burokėlius, kepintas morkas, kapotas petražoles ir kubelį sultinio. Verdame apie 10 minučių, skaniname pipirais ir grietine. Skanaus
|
|
|
|
|