Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Biržų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Bityno g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Bliūdžių g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Bobkalnio g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Bruknynės g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g kiaulienos (aš naudojau namie konservuotą) 6 bulvės 0,5 cukinijos 4 morkos 4 svogūnai žali krapai žalios petražolės 50 g sviesto Kotanyi pesto su pomidorais ir
baziliku lauro lapeliai juodieji pipirai rozmarinas druska
Gaminimas: Mėsą pakepinti keptuvėje su pipirais, lapeliais ir druska, jei imama šviežia. Stambiai supjaustyti daržoves, o smulkiau krapus ir petražoles. Mėsą suversti į skardą, ant viršaus berti daržovių
mišinį. Stiklinėje karšto mėsos sultinio ištirpinti šaukštą Kotanyi pesto, gabaliuką sviesto, žiupsnelį rozmarinų ir supilti ant daržovių. Kepti uždengus folija apie 50 min.
|
|
|
|
|