Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gegučių g., Jasonių k., Utenos r. sav.,
Geležinkelio g., Jasonių k., Utenos r. sav.,
Genių g., Jasonių k., Utenos r. sav.,
Gilių g., Jasonių k., Utenos r. sav.,
Gluosnių g., Jasonių k., Utenos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g sviesto laikštams (naminio) 2 kiaušiniai lakštams (naminiai) 0,5 l grietinės lakštams (naminiai) 500 g miltų 400 g sviesto kremui (naminis) 1 pakelis vanilinio cukraus 2 indeliai
kondensuoto pieno 2 kiaušinių tryniai 1 arbatinis šaukštelis romo esencijos 50 g juodo šokolado papuošimui
Gaminimas: Lakštų darymas: Pasiberti ant stalo miltus ir su burokine tarka sutarkuoti gerai sušalusį sviestą ir sudėti grietinę, kiaušinius, viską sukapoti, bet
perdaug neminkyti, tešla turi gautis normalaus minkštumo, na tokia ir gausis iš šių nurodytų produktų. Pabaigus minkyti padaryti 3 kamuoliukus ir sudėti į lėkštę pridengti maistine plėvele ir palaikyti šaldytuve 1 valandą. Po to imti po vieną rutuliuką ir kočioti kuo ploniau. Iš vieno rutuliuko
gaunasi keletas lakštų, žiūrint kokio dydžio darysite tortą. Skardą ištepti margarinu Vilnius kepiniams, bet labai plonai. Ir pašauti į įkaitintą orkaitę, kepti lakštą kol jis pasidarys pūslėtas, bet neperkepti. Na maždaug 10 -15 minučių, tiesiog reikia pačiam stebėt, kad nesudegtų, o orkaitę
įkaitinti iki 180-200 laipsnių. Kremas: Sviestą išsukti iki baltumo. Sudėti kondensuotą pieną, kiaušinių trynius, vanilinį cukrų ir romo esencijos kelis lašus. Ir viską gerai išsukti, kad nebūtų jokių grūdelių, o būtų vientisa masė. Iškeptus blynus, dar kol karšti, galima gražiai uždėjus
lėkštę aplyginti, o trupinius panaudoti torto aplipdymui. Kiekvieną blyną reikia sutepti su tuo kremu, o ant paskutinio netepti, bet uždėti kokį nors tvirtesnį puodą, kad truputį prislėgtų ir taip palaikyti kokia 20 minučių. Ir tada galima jau aptepti šonus su likusiu kremu ir viršų. Apdėti
trupiniais, ir papuošti.
|
|
|
|
|