Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žirmūnų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Žirnių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Žiupronių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Žiūrų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Žižmos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono 130 g cukraus 6 obuoliai 1 pakelis sluoksniuotos tešlos 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
Gaminimas: Obuolius nuplauname,
išdarinėjame, supjaustome nedideliais kubeliais, dedame į puodą, įpilame šiek tiek vandens, dedame cukrų, cinamoną ir verdame, kol suminkštės. Tada iškočiojame sluoksniuotą tešlą, ant jos dedame obuolių padažą, o ant viršaus juostelėmis uždedame tešlos likutį. Pabarstome stambiais cukraus
gabalėliais ir kepame apie 30 min. Skanaus!
|
|
|
|
|