Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Slyvų g., Širvintų m., Širvintų r. sav.,
Sodininkų g., Širvintų m., Širvintų r. sav.,
Sodų g., Širvintų m., Širvintų r. sav.,
Statybininkų g., Širvintų m., Širvintų r. sav.,
Staviškių g., Širvintų m., Širvintų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g šokolado 200 g sviesto 3 kiaušiniai 150 g cukraus 150 g miltų 2 valgomi šaukštai kakavos 100 g "Rududu" 50 g mėgstamų
riešutų
Gaminimas: Šokoladą ir sviestą ištirpiname vonelėje. Kitame puode kiaušinius sumaišome su cukrumi. Šią masę pilame į šokolado, beriame miltus, kakavą. Gerai išmaišome. Tešlą pilame į kepimo formą, tačiau ne visą, o tik pusę. Tada su konditeriniu švirkštu
užpilame po rutuliuką "Rududu" ir pabarstome riešutais. Supilame likusią tešlą. Kepame 1800C orkaitėje apie 30 min. Skanaus!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai:
300 g juodo šokolado 250 g sviesto 5 kiaušinių 500 g cukraus 3 šaukštų tamsios kakavos 180 g miltų Žiupsnelio druskos 2 saujos riešutų, įvairių 100 g pieniško šokolado, su
riešutais
Gaminimas:
1. Sviestą su šokoladu dedame į dubenį ir ištirpiname ant garų (verdančiame puode, kad garai kaitintų dubenį). 2. Į kitą puodą sudedame kiaušinius, cukrų ir 2 min. paplakame (iki baltų putų plakti nereikia, tik truputį, kad lengvos putų garbanėlės
užsimestų). 3. Kakavą sumaišome su miltais. Galima miltus persijoti (jei už nugaros nestovi tinginys). 4. Sukapojame, stambiai supjaustome riešutus. 5. Truputį atvėsusią šokolado ir sviesto masę pilame į kiaušinių ir cukraus masę, sumaišome. 6. Sudedame miltus, sumaišome. Supilame
smulkintus riešutus. 7. Išmaišytą masę pilame į kepimo indą/skardą, išklotą kepimo popieriumi. 8. Kas keli cm įspaudžiame po pieniško šokolado plytelę taip, kad kiekvienas pyrago gabaliukas turėtų savo šokolado gabaliuką viduje. 9. Kepame 180?C orkaitėje ne ilgiau 30 minučių. Atvėsusį
pyragą galima pjaustyti.
|
|
|
|
|