Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Visuomenes grietinele,
Kelintais metais vokieciu kalbininkas G. Neselmanas zmones, gyvenusius rytu pabaltyje, pavadino baltais,
Teorija, teigianti, kad viena rase yra aukstesnio biologinio issivystimo lygio,
Kas 1847 m. sukure dvejetaines matematikos pagrindus (orig.) ,
Kuno padetis, laikysena,
Kanavos g., Kluoniškių k., Kauno r. sav.,
Kranto g., Kluoniškių k., Kauno r. sav.,
Liepų g., Kluoniškių k., Kauno r. sav.,
Sodų g., Kluoniškių k., Kauno r. sav.,
Šviesos g., Kluoniškių k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g margarino 150 g baltojo cukraus 110 g rudojo cukraus 2 kiaušiniai 2 ml vanilės esencijos 280 g kvietinių miltų 5 g kepimo miltelių 1 g druskos 335 g
šokolado
Gaminimas: 1. Margariną išsukite su abiejų rūšių cukrumi, kol neliks cukraus kruopelių. 2. Į margarino ir cukraus masę įmuškite vieną kiaušinį ir gerai išplakite, kad masė taptų vientisa. Tada įmuškite antrą kiaušinį ir vėl gerai išplakite. 3 Tada į masę įlašinkite
vanilės, įberkite žiupsnelį druskos, suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir viską gerai išmaišykite, kad neliktų miltų gumulėlių. Bet nemaišykite tešlos pernelyg ilgai. 4 Šokoladą susmulkinkite nedideliais, maždaug 1 x 1 cm, gabalėliais ir atsargiai įmaišykite į
tešlą. 5 Orkaitę įkaitinkite iki 175 laipsnių. 6 Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir patepkite jį aliejumi. 7 Į skardą ant popieriaus šaukštu dėkite nedidelius tešlos kūgelius ir kiškite į orkaitę. Kepkite apie 8 - 12 minučių, priklausomai nuo sausainių dydžio. 8 Kai
sausainio kraštai paruduos, o vidus dar bus šviesus, sausainius ištraukite iš orkaitės ir atvėsinkite. Skanaus.
|
|
|
|
|