Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
internet,
kaukiu,
nanoferma,
ernesta,
pvp,
pazintys vyresniems,
igor,
varzybu sala,
kaimynai,
seksui,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kompanija pigiausiai teikianti mobiliojo rysio paslaugas Lietuvoje,
Kompanija, draugija,
Kompanija, pagaminusi mobiliu telefonu modelius: 630, 330, fisio 825, fisio 625,
Kompanija, pagaminusi mobiliu telefonu modelius: 909 dual s, 909 dual, com 908, com 509,
Kompanija, pagaminusi mobiliu telefonu modelius: azalis 238, ozeo 8@8, ozeo, savvy db,
Sodų g., Kidulių k., Šakių r. sav.,
Tilto g., Kidulių k., Šakių r. sav.,
Darbininkų g., Kriūkų mstl., Šakių r. sav.,
Nemuno g., Kriūkų mstl., Šakių r. sav.,
Slėnio g., Kriūkų mstl., Šakių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g margarino 150 g baltojo cukraus 110 g rudojo cukraus 2 kiaušiniai 2 ml vanilės esencijos 280 g kvietinių miltų 5 g kepimo miltelių 1 g druskos 335 g
šokolado
Gaminimas: 1. Margariną išsukite su abiejų rūšių cukrumi, kol neliks cukraus kruopelių. 2. Į margarino ir cukraus masę įmuškite vieną kiaušinį ir gerai išplakite, kad masė taptų vientisa. Tada įmuškite antrą kiaušinį ir vėl gerai išplakite. 3 Tada į masę įlašinkite
vanilės, įberkite žiupsnelį druskos, suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir viską gerai išmaišykite, kad neliktų miltų gumulėlių. Bet nemaišykite tešlos pernelyg ilgai. 4 Šokoladą susmulkinkite nedideliais, maždaug 1 x 1 cm, gabalėliais ir atsargiai įmaišykite į
tešlą. 5 Orkaitę įkaitinkite iki 175 laipsnių. 6 Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir patepkite jį aliejumi. 7 Į skardą ant popieriaus šaukštu dėkite nedidelius tešlos kūgelius ir kiškite į orkaitę. Kepkite apie 8 - 12 minučių, priklausomai nuo sausainių dydžio. 8 Kai
sausainio kraštai paruduos, o vidus dar bus šviesus, sausainius ištraukite iš orkaitės ir atvėsinkite. Skanaus.
|
|
|
|
|