Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Beržų g., Janališkių k., Panevėžio r. sav.,
Bijūnų g., Janališkių k., Panevėžio r. sav.,
Bukų al., Janališkių k., Panevėžio r. sav.,
Diemedžio al., Janališkių k., Panevėžio r. sav.,
Drebulių al., Janališkių k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 valg. šaukštas sviesto, 55 g rudojo cukraus, 50 g sviesto, 6 - 8 obuoliai, 2 valg. šaukštai miltų, 220 g cukraus, 60 ml vandens, 4 valg. šaukštai avižinių dribsnių, 150 g
šviežių arba šaldytų aviečių, 2 valg. šaukštai kokoso drožlių (jei patinka). Gaminimas:
Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Indą apkepui ištepkite sviestu. Nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus obuolius, cukrų, vandenį ir cinamono lazdelę kaitinkite puode, kol užvirs, ant
nedidelės ugnies. Maišydami mediniu šaukštu virkite, kol obuoliai suminkštės.Trupininiam sluoksniui į nedidelį dubenį dėkite kambario temperatūros sviestą su cukrumi ir miltais ir pirštais trinkite ingredientus, kol jie susimaišys ir taps rupia trapia mase. Ten pat įtrupinkite sausainius, suberkite
avižas ir kokoso drožles – išmaišykite. Nukoškite obuolius, išimkite cinamono lazdelę ir pusę kiekio pilkite į kepimo indą. Ant obuolių berkite pusę kiekio aviečių, tada likusius obuolius ir vėl avietes .Ant viršaus suberkite trupininę masę ir pašaukite 25 minutėms į orkaitę. Patiekite su
ledais (jei patinka). Pati valgau su ledais.
|
|
|
|
|