Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
url,
garena,
bank,
jonines,
what is 2 plus 5,
5120. com,
mineskarf,
kotas,
kirtiklio kotas,
kirtiklis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pakalnės g., Žaizdrių k., Trakų r. sav.,
Pelkės g., Žaizdrių k., Trakų r. sav.,
Plento g., Žaizdrių k., Trakų r. sav.,
Pušų g., Žaizdrių k., Trakų r. sav.,
Putinų g., Žaizdrių k., Trakų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Makaronai „Canelonni“; Malta vištiena 300 g; 1 mažas pomidoras; 5 galvutės pievagrybių; Prieskoninės žolelės; Vištienos prieskoniai; 0,5 svogūno; 1 česnako
skiltelė; 1 morka; 3 kiaušiniai; 5 šaukštai grietinės; 200 g fermentinio sūrio; 0,5 valg. šaukšto vegetos prieskonių; Aliejus kepimui.
Gaminimas: Keptuvėje apkepiname smulkintą svogūną ir česnaką, dedame smulkintus pievagrybius, šiaudeliais pjaustytą morką
ir prieskoniuotą mėsą. Viską gerai apkepame ir dedame kubeliais pjaustytą pomidorą, išmaišome ir patroškiname kelias minutes. Tuomet atvėsusio įdaro dedame į makaronus (apvirtus 2 minutes). Fermentinį sūrį sutarkuoti ir sumaišyti su plaktais kiaušiniais, grietine ir vegetos prieskoniais. Kepimo
skardą ištepame sviestu. Guldome ten įdarytus makaronus, makaronų viršų apipilame sūrio mase ir kepame 180 0C orkaitėje 30 minučių, kol makaronai suminkštės. Skanaus :)
|
|
|
|
|