Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Strazdų g., Pabradės m., Švenčionių r. sav.,
Svajonių g., Pabradės m., Švenčionių r. sav.,
Šaulių g., Pabradės m., Švenčionių r. sav.,
Šilelio g., Pabradės m., Švenčionių r. sav.,
Šlaito g., Pabradės m., Švenčionių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 120 g. sviesto; 2 šaukštai cukraus; 1 kiaušinis; 1 šaukštas grietinės 350 - 400 g. miltų. Įdarui: 2 obuoliai; 4 - 5 šaukštai cukraus; 0,5 šaukštelio
cinamono.
Gaminimas: Į miltus dedam tarkuotą sviestą, cukrų, grietinę ir mušam kiaušinį. Išminkom. Jei tešla minkšta, dedam pusvalandžiui į šaldytuvą. Tešla išklojam kepimo formeles, į vidų dedam įdarą. Jį darom taip: nulupam ir supjaustom smulkiais gabaliukais obuolius, juos
sumaišom su cukrum ir cinamonu. Kepam 20 - 25 min 180 laipsnių orkaitėje. Valgom atvėsusius.
|
|
|
|
|