Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kalorijos 12-oji g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Kalorijos 2-oji g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Kalorijos 3-ioji g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Kalorijos 4-oji g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Kalorijos 5-oji g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g vištienos sparnelių ir šlaunelių 2 skiltelės česnako 2 šaukštai medaus 2 šaukštai aliejaus 1 šaukštelis vištienos prieskonių 2 porai 0,5 skardinės konservuotų
ananasų
Gaminimas: Česnako skilteles sutrinti, sumaišyti su medumi, aliejumi, prieskoniais bei druska. Vištieną aptepame mišiniu ir įkaitintoje keptuvėje su nedideliu kiekiu aliejaus apkepame. Tuomet dedame į troškintuvą, užpilame ananasų sultimis (negausiai) ir 200 0C orkaitėje
troškiname apie 15 minučių. Supjaustome porus griežinėliais, ananasus kubeliais ir uždedame ant vištienos viršaus į tą patį troškintuvą. Dar patroškiname apie 15 minučių. Skanaus :)
|
|
|
|
|