Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pieninės g., Bubių k., Šiaulių r. sav.,
Pievų g., Bubių k., Šiaulių r. sav.,
Piliakalnio g., Bubių k., Šiaulių r. sav.,
Pušų g., Bubių k., Šiaulių r. sav.,
S. ir V. Zubovų g., Bubių k., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: po 1/2 stiklinės avižinių dribsnių ir miltų; po 4 šaukstus sviesto ir grietinės; po 1/2 stiklinės rudojo cukraus ir kapotų riešutų; 1 šaukstelis cinamono. Idarui: apie 500 g.
rabarbarų, 6- 8 šaukstai miltų; 1 stiklinė cukraus; 1 kiaušinis truputis tarkuotos apelsinų ar citrinų žievelės.
Gaminimas: Rabarbarus supjaustykite. Išplakite kiaušinį. Rabarbarus sumaišykite su plaktu kiaušiniu, apelsinų žievelėmis, berkite miltus ir cukrų. Viską
krėskit į gilią formą. Maišykite avižinius dribsnius, miltus, grietinę, cukrų ir cinamoną. Berkite smulkintą šalta sviestą ir maišykite tešlą, kurią gardinkite riešutais. Tešlą krėskite ant ant įdaro. Kepkite 220 laipsnių orkaitėje apie 30 - 40 min. Skanaus.
|
|
|
|
|