Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ramybės 6-oji g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Ramybės 8-oji g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Ramybės g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Rasos g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Raudonųjų Šaltinių g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: po 1/2 stiklinės avižinių dribsnių ir miltų; po 4 šaukstus sviesto ir grietinės; po 1/2 stiklinės rudojo cukraus ir kapotų riešutų; 1 šaukstelis cinamono. Idarui: apie 500 g.
rabarbarų, 6- 8 šaukstai miltų; 1 stiklinė cukraus; 1 kiaušinis truputis tarkuotos apelsinų ar citrinų žievelės.
Gaminimas: Rabarbarus supjaustykite. Išplakite kiaušinį. Rabarbarus sumaišykite su plaktu kiaušiniu, apelsinų žievelėmis, berkite miltus ir cukrų. Viską
krėskit į gilią formą. Maišykite avižinius dribsnius, miltus, grietinę, cukrų ir cinamoną. Berkite smulkintą šalta sviestą ir maišykite tešlą, kurią gardinkite riešutais. Tešlą krėskite ant ant įdaro. Kepkite 220 laipsnių orkaitėje apie 30 - 40 min. Skanaus.
|
|
|
|
|