Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kepuriu, salmu, sukuosenu, zirgu pakinktu ir kt. dirbiniu puosmena is strucio, gulbes, povo plunksnu,
Pirmykstis tikejimas, kad gyvunai, augalai, gamtos reiskiniai turi siela, galincia daryti poveiki gamtai,
Poringa zemos degimo temperaturos molio spalvos keramika,
Kristaus galvos, dazniausiai veido atvaizdas, populiarus ankstyvuju viduramziu religineje daileje,
Sutikimas su pasiulymu sudaryti sutarti kitomis salygomis, negu nurodytos pradiniame pasiulyme,
Žagienės g., Pažagienių k., Panevėžio r. sav.,
Pažibų g., Pažibų k., Panevėžio r. sav.,
Ąžuolų g., Perekšlių k., Panevėžio r. sav.,
Bangelės g., Perekšlių k., Panevėžio r. sav.,
Kranto g., Perekšlių k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 obuoliai; 120 g. cukraus; 50 g. sviesto; 3 kiaušinių baltymai; tarkuota apelsino žievelė; 2 šaukštai apelsinų džemo; šaukštelis vanilinio cukraus; 50 ml. balto
vyno; papuošimui razinų ar džiovintų vaisių.
Gaminimas: Obuolius nulupame. Keturis supjaustome mažais gabalėliais, du - skiltelėmis. Mažais gabalėliais supjaustytus obuolius sudėdame į puodą, įdedame 20 g. sviesto, įberiam 2 šaukštus cukraus, tarkuotos apelsino žievelės,
įpilame vyno. Verdame, nustatę stiprią kaitrą, kol obuoliai ištyžta. Į šiek tiek atvėsusią masę įmaišome apelsinų džemo. Paliekame visiškai atvėsti. Puode įkaitinam 100 ml. vandens ir ištirpinam 50 g. cukraus bei vanilinį cukrų. Sudedame skiltelėmis supjaustytus obuolius ir verdame kol
truputį suminkštėja. Likusiu sviestu aptepame kepino indą ir supilam obuolių mišinį. Išlyginam paviršių ir ant jo sudedame obuolių puseles. Dubenyje plakame kiaušinių baltymus, kol tampa purūs. Į juos atsargiai įmaišome likusį cukrų. Šią masę gražiai uždedame ant obuolių. Papuošiam
vaisiais, razinom. Džiovinam 150 laipsnių karštumo orkaitej apie valandą pravėrus dureles.
|
|
|
|
|