Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
prepaid,
iptv,
varžybų sala,
ištrinti užduotį,
pradeti naujas varzybas,
super turtuolis,
atsaukti super turtuolis,
išminčiaus moneta,
lolas,
warcraft,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vokiečių g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Zigmo Drungos g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Žalioji g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Žaltyčio g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Žemaitės g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Svogūno laiškų; ledinių salotų; morkos; agurko; alyvuogių aliejaus; druskos.
Gaminimas: Ledines salotas ir agurką supjaustyti, morką sutarkuoti, svogūno laiškus
susmulkiti. Viską sudėti į vieną dubenį, apipilti aliejumi ir truputį pasūdyti. Išmaišyti ir skanaus.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 omidorai; 1 salotų indelis; Keli svogūnų laiškai; druska ir pipirai; 2 šaukštai grietinės.
Gaminimas: Po žiemos labai norisi šviežių daržovių, Taigi pomidorus pjaustome
kubeliais, laiškus ir salotas pasmulkiname, viską išmaišome su grietine ir pagardiname prieskoniais. Skanaus :)
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 agurkai 2 pomidorai 1-2 paprikos 100 g fermentinio sūrio 1 šaukštas prieskoninių žolių Druskos, pipirų - pagal savo skonį 1 avokadas (nebūtina) 2 šaukštai alyvuogių
aliejaus
Gaminimas: Susmulkinau agurkus, pomidorus, papriką, sūrį. Avokadą nulupau ir susmulkinau. Viską sumaišiau su žalumynais, prieskoniais ir aliejumi. Tinka prie daugelio antrųjų mėsiškų ir žuvies patiekalų.
|
|
|
|
|