Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jaucio rago kriaukles,
gido kolekcija,
pilies,
stogo,
stogo kark,
vcėžjys,
dailios formos kaulas,
kur rasti kaulą,
kaulas,
kaulą,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Statybininkų g., Bernatonių k., Panevėžio r. sav.,
Stirnų al., Bernatonių k., Panevėžio r. sav.,
Šermukšnių al., Bernatonių k., Panevėžio r. sav.,
Šernų al., Bernatonių k., Panevėžio r. sav.,
Šilo g., Bernatonių k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g. maltos veršienos, 1 kiaušinis, Sauda veršienos prieskonių, pipirų, maltų džiūvėsėlių, aliejaus kepti.
Gaminimas: Maltą mėsą sumaišome su kiaušiniu, prieskoniais ir
šaukštu džiūvėsėlių, gerai išminkome. Rankomis formuojame blynelius, jos dedame ant lentutės, kurioje priberta džiūvėselių. Spaudome iš abiejų pusių iki norimo plonumo. Po to atsargiai, pelio pagalba perkeliam šniceliukus į keptuvę ir apkepam iš abiejų pusių.
|
|
|
|
|
|