Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lakštingalos Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Lakštingalos Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Lakštingalos Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Lakštingalos Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Lakštingalos Sodų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 12 bulvių 3 virtos bulvės druska grietinė 500 g. maltos mėsos 2 svogūnai 2 šaukštai tirpintų kiaulių taukų juodieji pipirai
Gaminimas: Nuskustos bulvės
sutarkuojamos ir nusunkiamos. Skystis neišpilamas, bet laukiama, kol nusės krakmolas. Tada skystis nupilamas, o krakmolas sudedamas į tarkius. Virtos bulvės sugrūdamos ir sumaišomos su žalių bulvių tarkiu, krakmolu, pasūdoma, gerai išminkoma. Imama maždaug po 80 g tešlos, išplojama, uždedama įdaro,
paplotis sulenkiamas, kraštai gerai užspaudžiami ir daromi pailgi kukuliai. Mėsos įdarui į maltą mėsą pridedama pakepintų svogūnų, pagardintų pipirais ir druska. Jie dedami į verdantį pasūdytą vandenį ir verdami 20 — 25 min. atsargiai pamaišant. Išgriebti iš vandens cepelinai sudedami į
pašildytą pusdubenį ir užpilami pakepintais riebaluose svogūnais su grietine, spirgučiais.
|
|
|
|
|