Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
GDBS,
GD Tv, D. Blažiūno Televizijos Studija,
GCW, stilingo laisvalaikio centras, UAB "Grand Casinos Europa",
Gcw, Laisvalaikio Centras,
Gci Vilnius, Viešųjų Ryšių Agentūra,
Lauko g., Vaškų mstl., Pasvalio r. sav.,
Miciulėniškio g., Vaškų mstl., Pasvalio r. sav.,
Mokyklos g., Vaškų mstl., Pasvalio r. sav.,
Naujoji g., Vaškų mstl., Pasvalio r. sav.,
Pasvalio g., Vaškų mstl., Pasvalio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Žuvies gabaliukų arba filė gabaliukų žuvies prieskonių miltų ir vandens tešlos gamybai 1 didelio obuolio šaukšto aliejaus obuolio apkepimui aliejaus arba taukų žuvies kepimui sojos
pieno, jei troškinsit žuvį
Gaminimas: Žuvies gabaliukus paprieskoniuojam, apvoliojam juos tešloje ir kepam ant aliejaus ar taukų. Iškeptus sudedame į pieną ir užviriname, paverdam apie 1 - 2 min. Į įkaitintą aliejų dedame nulupto obuolio griežinelių ir pakepame iš abiejų pusių. Į
lėkštę dedame obuolio griežinėlį, žuvies gabaliukus ir vėl obuolio riekelę. Tiekiam su bulvėmis ar bulvių koše. Skanaus
|
|
|
|
|