Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Topolių g., Gudkaimio k., Vilkaviškio r. sav.,
Lauko g., Iškartų k., Vilkaviškio r. sav.,
Miško g., Iškartų k., Vilkaviškio r. sav.,
Sodų g., Karalių k., Vilkaviškio r. sav.,
Žemdirbių g., Karalių k., Vilkaviškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Žuvies gabaliukų arba filė gabaliukų žuvies prieskonių miltų ir vandens tešlos gamybai 1 didelio obuolio šaukšto aliejaus obuolio apkepimui aliejaus arba taukų žuvies kepimui sojos
pieno, jei troškinsit žuvį
Gaminimas: Žuvies gabaliukus paprieskoniuojam, apvoliojam juos tešloje ir kepam ant aliejaus ar taukų. Iškeptus sudedame į pieną ir užviriname, paverdam apie 1 - 2 min. Į įkaitintą aliejų dedame nulupto obuolio griežinelių ir pakepame iš abiejų pusių. Į
lėkštę dedame obuolio griežinėlį, žuvies gabaliukus ir vėl obuolio riekelę. Tiekiam su bulvėmis ar bulvių koše. Skanaus
|
|
|
|
|