Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
garena,
bank,
jonines,
what is 2 plus 5,
5120. com,
mineskarf,
kotas,
kirtiklio kotas,
kirtiklis,
amerikos nusikaltimai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu poetas, eileraciu rinkiniu "Zygio draugai", "Osia gimtines berzai", "Berzu lopsine", "Ir nusinese saule miskai", "Ilgesys - ta giesme" autorius,
Lietuviu poetas, eilerasciu "Pusletosioms rankoms", "Is darbininko katekizmo", "Ateities dainius", "Naujas rytas", "Neverkit pas kapa", "Ave, vita" autorius,
Lietuviu poetas, eilerasciu rinkinio "Kukucio balades" autorius,
Lietuviu poetas, eilerasciu rinkinio "Pavasario balsai", poemu "Jaunoji Lietuva", "Raseiniu Magde", "Musu vargai", dramu "Kestucio mirtis", "Vytautas pas kryziuocius", "Didysis Vytautas - Karalius" autorius,
Lietuviu poetas, eilerasciu rinkiniu "Baltosios dienos", "Amzinas zydas", "Krintancios zvaigzdes", "Zenklai ir stebuklai", "Saukiu as tauta", "Per pasauli keliauja zmogus", "Tarp zemes ir dangaus" autorius,
Taikos g., Panevėžiuko k., Kauno r. sav.,
Tvenkinio g., Panevėžiuko k., Kauno r. sav.,
Vikūnų g., Panevėžiuko k., Kauno r. sav.,
Vilties g., Panevėžiuko k., Kauno r. sav.,
Žalioji g., Panevėžiuko k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g. lazanijos lakštų 100 g. Parmezano sūrio
Bolonese padažui: 1 svogūnas 300 g. jautienos faršo 0,5 šaukštelio raudonėlio 2 šaukštai koncentruotos pomidorų tyrės 1 šaukštas
alyvuogių aliejaus pipirų pagal skonį truputėlis druskos 100 ml. daržovių sultinio
Bechamel padažui: 25 g. sviesto 25 g. miltų 400 ml pieno malto muskato žiupsnelis
Gaminimas: Bolonese padažas gaminamas taip: gilesnėje keptuvėje ar vidutinio
didumo puode svieste pakepinamas svogūnas. Sudedamas faršas, prieskoniai, druska, pomidorų tyrė, įpilamas sultinys, viskas išmaišoma ir kepama apie 20 min, kol nugaruoja didesnė dalis skysčio.
Bechamel padažas gaminamas taip: Ištirpinamas sviestas, jame apkepinami miltai, tada
palaipsniui, nuolat maišant pilamas pienas. Padažas pagardinamas muskatu ir nuolat maišant užvirinamas. Keletą minučių pavirinamas. Padažas turi būti truputį skystesnis už kondensuotą pieną.
Lazanijos lakštai paverdami apie 2 minutes vandenyje, ištraukti dedami po vieną (kad nesuliptų) ant
drėgno rankšluosčio ar ant lėkščių. Aliejumi ar sviestu ištepamas kepimo indas. Dedami lazanijos lakštai, kurie ištepami Bolonese padažu. Taip sutepami 4 sluoksniai. Ant viršutinio lakšto storu sluoksniu tepamas Bechamel padažas ir gausiai apibarstomas sūriu. Indas dedamas į 250 laipsnių C
įkaitintą orkaitę ir kepama apie 20 minučių, po to dar paliekama 10 minučių pastovėti, kad į lakštus geriau įsigertų padažai. skanaus.
|
|
|
|
|