Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Girgždutės g., Vašilėnų k., Kelmės r. sav.,
Karklėnalių g., Vašilėnų k., Kelmės r. sav.,
Varnių g., Vašilėnų k., Kelmės r. sav.,
Vejų g., Vejų k., Kelmės r. sav.,
Varnių g., Venių k., Kelmės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g maltos kalakutienos arba vištienos 1 a.š. pjaustytų šviežių čiobrelių 60 g tarkuoto parmezano sūrio (tarkuoto bulvine tarka) 60 g šviežios baltos duonos trupinių 1
kiaušinis druskos pipirų
Padažui: 200 ml grietinėlės 2 šaukštai sviesto ar aliejaus 0,5 - 1 šaukšto Dižono garstyčių 1 didelis svogūnas 1 šaukštas miltų pipirų, druskos
Gaminimas: Kukuliams skirtus produktus gerai išmaišyti, formuoti graikinio
riešuto dydžio kukuliukus ir dėti kepti į orkaitę apie 12 - 15 min. Svogūną smulkiai supjaustyti, apkepti svieste, kai suminkštėja, pabarstyti miltais, pamaišyti kelias sekundes, sudėti garstyčias ir maišant po truputį pilti grietinėlę. Įberti pipirų, druskos, sudėti kukulius. Užvirus pavirti 2 - 3
minutes, kol padažas sutirštės (arba ilgiau).
|
|
|
|
|