Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kalno g., Bezdonių mstl., Vilniaus r. sav.,
Malūno g., Bezdonių mstl., Vilniaus r. sav.,
Miško g., Bezdonių mstl., Vilniaus r. sav.,
Pakalnės g., Bezdonių mstl., Vilniaus r. sav.,
Statybininkų g., Bezdonių mstl., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g bulvių 500 g veršienos gabaliukų 350 g grybų juodieji pipirai prieskoniai mėsai prieskoniai bulvėms 2 šaukštai aliejaus 25 g margarino 1,5 stiklinės
pieno
Gaminimas: Grybus apvirti ir pakepinti ant margarino. Mėsą supjaustyti gabaliukais, paskaninti prieskoniais, pipiriukais, druska ir apkepti ant aliejaus. Bulves supjaustyti riekelėm, paskaninti prieskoniais ir druska. Bulves įdėti į gilų kepimo indą, įpilti truputėlį
aliejaus, pieno, kad apsemtų daugiau nei pusę bulvių. Uždėti pakepintą mėsą, ant jos dėti pakepintus grybus. Viską uždengti dangčiu, arba folija ir kepti orkaitėje apie 40 min. Prieš baigiant kepti nuimkite dangtį. Iškeptą dar galite pusvalandžiui palikti orkaitėje.
|
|
|
|
|