Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
maironio,
admirolo kelione,
rieses gimnazija,
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mėtų 16-oji g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Mėtų 2-oji g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Mėtų 3-ioji g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Mėtų 4-oji g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Mėtų 5-oji g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: išmušta karbonadinė mėsa jūros druska įvairūs žalumynai kiaulienos prieskoniai aliejus obuoliai spanguolių arba bruknių džemas 1 šaukštas cukraus raudonas vynas provanso
žolelės
Gaminimas: Mėsą pabarstome druska, žolelėmis ir prieskoniais. Apkepame iš abiejų pusių ant nedidelio kiekio aliejaus. Į likusį aliejų keptuvėje įpilam šlakelį raudono vyno, išmaišome. Galima įdėti dar prieskonių. Obuolius perpjaunam pusiau, nulupam, išimam sėklides. Į puodą
įpilame vandens, kad obuolį apsemtų iki pusės. Užverdame, beriam šaukstą cukraus, dedame obuolio pusę ir kiekvieną puselę po 2 minutes paverdame. Į obuolį, kur buvo sėklidės, dedame šaukštelį spanguolių džemo. Į lėkštę dedame porą kepsnelių, per vidurį obuoliuką, šone pilame vyno padažą. Tiekiam su
bulvių koše arba ryžiais. Skanaus.
|
|
|
|
|