Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pakluonių g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Palangos g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Paliūniškio g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Panendrės g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Panevėžio Bataliono g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g kiaulioenos karbonadinės mėsos 2 kiaušiniai 5 - 6 šaukštai miltų druska pipirai 5 skiltelės česnakų Padažui: 1 šaukštelis miltų 0,5 stiklinės pieno 1 šaukštas
smulkintų krapų ir petražolių 10 g sviesto druska
Gaminimas: Mėsą supjaustome, pamušame, įtriname druska ir išspaustu česnaku. Pavoliojam plaktam kiaušinyje, tada į miltus ir apkepame iš abiejų pusių. Padažui išlydome sviestą, įpilame pieną, beriam miltus, žoleles ir
druską. Viską išplakam su šluotele ir maišydami užverdam. Kai pradeda tirštėti, nukeliam nuo ugnies. Tiekiant mėsa ir bulvės apipilami padažu.
|
|
|
|
|