Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Koki ruba ir graikai ir romenai laike barbaru rubu, nes tai devejo persai,
Kieno vardas is biblijos veik? ju reiskia? vejo dvelksmas",
Kai Kainas nuzude Abeli, kiek % sumazejo zemes gyventoju skaicius,
Apie iki puses pripildyta stikline optimistas galvoja, kad ji beveik pilna, o pesimistas kad ji beveik tuscia, o kas galvoja "reikia iseiti pirmam, kad nereiktu plauti stikliniu",
Koki zodi gausime jei parasysime pirmas lotyniskos frazes "nuo Augusto valdymo pradzios" raides,
Jurbarko g., Tauragės m., Tauragės r. sav.,
Jūros g., Tauragės m., Tauragės r. sav.,
K. Donelaičio g., Tauragės m., Tauragės r. sav.,
K. Jauniaus g., Tauragės m., Tauragės r. sav.,
Kalnelio skg., Tauragės m., Tauragės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g kiaulienos 150 g veršienos 2 svogūnai juodieji ir raudonieji malti pipirai itališki prieskoniai druska tešlai: miltai 1 kiaušinis 1-2 puodeliai
vandens
Gaminimas: Į miltus mušamas kiaušinis. Tešlą maišome šaukštu ir pamažu pilame vandenį. Kai viskas susimaišo ir šaukštas pradeda klimpti, toliau tešla minkoma rankomis. Kai tešla gerai susimaišo ir galutinai nustoja lipti prie ranku, ji dedama į maišelį. Maišeli dedame į
šalį (jokių šaldytuvų) ir imamės faršo. Mėsa sumalama mėsmale. Faršas nesmarkiai sumaišomas. Dedame prieskonius, tada dedame smulkiai supjaustytus svogūnus ir gerai viska sumaišome. Imame tešlą, atplėšiame gabaliuką ir kočėliuku gražiai jį iškočiojame iki 2,5-3 mm storio, į vieną ruošinio pusę
dedame šaukštą paruošto faršo — plonu sluoksniu! Dabar kita ruošinio pusė užlenkiama ant viršaus, kraštai lengvai sulyginami pirštais. Nekeldami čebureko nuo stalo kočėliuku atsargiai pakočiojame jo kraštus. Po to čeburekas peilių gražiai apipjaustomas. Svarbu kraštuose palikti kuo mažiau
tešlos, bet taip, kad jie neatsiklijuotu. Toliau į švarią ir sausą keptuvę įpilama apie 1 cm. augalinio aliejaus (geriau šviežio nerafinuoto saulėgrąžų), statome ją ant didelės ugnies ir laukiama kol aliejus įkais. Aliejui įkaitus į keptuvę dedami čeburėkai. Kai tik viena pusė pagelsta - apverčiam.
Iškeptus dedame ant popierinio rankšluostuko, kad susigertų perteklinis aliejus. Skanaus.
|
|
|
|
|