Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
garena,
kuprinė,
url,
masturbatorius,
internet,
kaukiu,
nanoferma,
ernesta,
pvp,
pazintys vyresniems,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Antagynės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Antakalnio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Antanavos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Apaščios g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Apės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 stiklinių kvietinių miltų 2 šaukštų cukraus 150 g kepinių margarino 2 baltieji šokoladai 250 ml grietinėlės 1 stiklinė aviečių (aš naudojau šaldytas trintas
avietes) Druskos
Gaminimas: Susmulkintą šokoladą suberkite į puodą su grietinėle. Pavirinti ant silpnos ugnies vis pamaišant, kol ištirps šokoladas. Miltus, cukrų, druską, margariną sumaišyti iki vientisos masės. Gautą tešlą sudėti į plastikinį maišelį ir 30min.
palaikyti šaldiklyje. Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių C. Iš tešlos suformuoti pyrago pagrindą. Kepkite 25 – 30 min, išėmę leiskite atvėsti. Šokolado kremą išplakti plakikliu. Pusę aviečių suberti ant pyrago ir apipilti šokoladiniu kremu. Likusias išdėlioti ant pyrago
viršaus, pabarstyti baltojo šokolado drožlėmis.
|
|
|
|
|