Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
gidas sugrįžo,
gidas,
auksinis raktas,
gyvalazdė,
matavimo pratimai,
sovietų sąjunga,
pilies,
pilis,
gabijos,
kolekcos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Grūdų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Grūdų Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Grūdų Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Grūdų Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Grūdų Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g vištienos šlaunelių 10 g čili pipirų 20 g sezamo sėklų 10 g sauso sultinio 20 ml degtinės 10 g imbiero 10 g cukrau 100 g krakmolo 10 g porų 5 g
česnako
Gaminimas: Iš vištienos šlaunelių ištraukti kaulus, tada kiekvieną šlaunelę supjaustyti į 4 dalis. Supjaustytą mėsą įtrinti degtine, į įkaitintą aliejų sudėti vištienos gabaliukus prieš tai apvoliotus krakmole, kepti 10 min. Kitoje keptuvėje pakepinti imbierą, česnaką,
porus, čili pipirus, sausą sultinį, cukrų, viską pakepinti 2 min. Pakeptą masę užpilti ant vištienos ir apibarstyti sezamo sėklomis.
|
|
|
|
|
|