Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pašalinti anketą,
url,
garena,
bank,
jonines,
what is 2 plus 5,
5120. com,
mineskarf,
kotas,
kirtiklio kotas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Smalinės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Smėlynės Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Smėlynės Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Smėlynės Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Smėlynės Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g maltos lašišos 1 šaukštas žuvies prieskonių Šaldytų daržovių rinkinys su: bulvėmis, porais, paprikomis, morkomis, šparaginėmis pupelėmis 3 kiaušiniai 5 šaukštai
grietinės 200 g fermentinio sūrio 0,5 šaukšto vegetos prieskonių
Gaminimas: Lašišą išmaišyti su žuvies prieskoniais ir paskleisti ant kepimo indo dugno (prieš tai reikėtų kepimo indą patepti sviestu arba aliejumi). Tuomet ant viršaus pilti šaldytų daržovių rinkinį.
Fermentinį sūrį sutarkuoti ir sumaišyti su plaktais kiaušiniais, grietine ir vegetos prieskoniais. Visą šį turinį tolygiai užpilti ir paskirstyti ant daržovių viršaus. Kepti 180 C orkaitėje apie 40 minučių. Skanaus :)
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 žuvies filė (apie 500 g) 2 vidutinio dydžio pomidorai 1 didelė paprika 200 g grybų 200 - 250 g fermentinio sūrio Majonezo
Gaminimas: Žuvies filė supjaustykite kubeliais
ir apibarstykite prieskoniais (pagal skonį). Sudėkite žuvį į kepimo indą. Ant viršaus pridėkite smulkintos paprikos, grybų(tinka pievagrybiai) ir pomidorų. Apibarstykite sutarkuotu sūriu ir aptepkite majonezu. Kepkite 40 minučių 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.
|
|
|
|
|