Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sodų g., Dusetų m., Zarasų r. sav.,
Sporto g., Dusetų m., Zarasų r. sav.,
Taikos g., Dusetų m., Zarasų r. sav.,
Vilniaus g., Dusetų m., Zarasų r. sav.,
Vytauto g., Dusetų m., Zarasų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kg žalių bulvių 0.5 kg virtų bulvių 1 svogūno 2 šaukštų miltų 1 šaukšto krakmolo 500 - 700 g maltos kiaulienos 100 gr sviesto 100 gr grietinės maltų lauro lapų juodųjų
pipirų baziliko žalių petražolių druskos
Gaminimas: Žalias bulves sutarkuoti, išsunkti. Virtas pasūdytame vandenyje, sutrinti ir sumaišyti su žaliomis. Į mėsą įdėti žiupsnėlį pipirų, lauro lapų, bazilikų, smulkiai supjaustyto svogūno, 2 šaukštus miltų, 1 šaukštą
krakmolo bei gniužulėlį bulvių masės. Įpjaustyti žalių petražolių ir gerai išmaišyti. Formuoti cepelinus - į 2 bulvinius paplotėlius įdėti po mėsos masės kukulį ir gražiai suvolioti. Padažui - pakaitinti grietinę su sviestu iki užvirimo, įberti pjaustytų petražolių ir užvirti. Tiems, kas
mėgsta petražoles, linkiu pabandyti.
|
|
|
|
|