Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Zanavykų g., Palangos m., Palangos m. sav.,
Zuikių takas, Palangos m., Palangos m. sav.,
Žaibo g., Palangos m., Palangos m. sav.,
Žaros g., Palangos m., Palangos m. sav.,
Žemaičių g., Palangos m., Palangos m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg moliūgo minkštimo 4 dideli obuoliai 2 dideli apelsinai 2 kg cukraus gvazdikėlių ir cinamono lazdelių stiklinė vandens
Gaminimas: Apelsinus su žievelėmis gerai
nušveisti, nusausinti ir supjaustyti ketvirčiais, o tada įstrižai plonais griežinėliais. Moliūgą sutarkuoti stambia tarka. Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius ir taip pat sutarkuoti. Į vaisių masę ipilti stiklinę vandens, įdėti cukrų ir virti ant silpnos ugnies, kol vaisiai suminkštės. Įdėti
gvazdikėlius ir cinamono lazdeles, dar kelias minutes pavirti , supilstyti į paruoštus stiklainius ir užsukti
|
|
|
|
|