Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
monument,
sezonas,
sezono laimetojai,
pašalinti anketą,
url,
garena,
bank,
jonines,
what is 2 plus 5,
5120. com,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Švenčionių g., Švenčionėlių m., Švenčionių r. sav.,
Taikos a., Švenčionėlių m., Švenčionių r. sav.,
Turgaus g., Švenčionėlių m., Švenčionių r. sav.,
Vilniaus g., Švenčionėlių m., Švenčionių r. sav.,
Vilties g., Švenčionėlių m., Švenčionių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g šaldytos sluoksniuotos bemielės tešlos 200 g šviežių pievagrybių arba virtų grybų 1 poras 1 morka petražolės druska pipirai 2 šaukštai alyvų
aliejaus vanduo
Gaminimas: Grybus supjaustyti skiltelėmis, porą - griežinėliais, morką sutarkuoti stambia tarka, petražoles smulkiai sukapoti. Pakepinti porus, morkas ir grybus aliejuje, kol išgaruos skystis. Tuomet sudėti petražoles, pagardinti druska ir pipirais, išmaišyti ir
gautą įdarą atvėsinti. Atšildytą sluoksniuotą tešlą išlankstyti. Išilgai lapo per vidurį sudėti įdarą ir tešlos kraštus patepti vandeniu, sulankstyti užklodami įdarą. Dėti tešlos sujungimo pusę žemyn į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi ir aptepti vandeniu. Kepti įkaitintoje iki 210 laipsnių
temperatūros orkaitėje apie 30-35 minutes, kol pyragas gražiai pagels.
|
|
|
|
|