Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
B. Buračo takas, Karmėlavos mstl., Kauno r. sav.,
Baldininkų g., Karmėlavos mstl., Kauno r. sav.,
Girininkijos g., Karmėlavos mstl., Kauno r. sav.,
Jazminų g., Karmėlavos mstl., Kauno r. sav.,
Kęstučio g., Karmėlavos mstl., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 2/3 st miltų 0,33 l skardinė alaus 1 a. š. kepimo miltelių 1 v. š. cukraus 1/2 a. š. druskos 6 v. š. ištirpinto sviesto 1/2 v. š. kieto sūrio sviesto formai
patepti
Gaminimas: Į indą įpilti alų, palaukti, kol dings puta. Įdėti cukrų. Miltus, kepimo miltelius, tarkuotą sūrį sumaišyti, sudėti į indą su alumi, sumaišyti, bet ne iki vientisos masės, masė tūri būti su gumuliukais. Sutepti kepimo formą sviestu, sudėti tešlą, apipilti 6 v. š.
ištirpinto sviesto. Kepti įkaitintoje orkaitėje iki 190 laip. apie valandą. Skanaus!
|
|
|
|
|