Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
garena,
kuprinė,
url,
masturbatorius,
internet,
kaukiu,
nanoferma,
ernesta,
pvp,
pazintys vyresniems,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ligoninės g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Lygumų g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Luokės g., Telšių m., Telšių r. sav.,
M. Daukšos g., Telšių m., Telšių r. sav.,
M. K. Čiurlionio g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg bulvių 3-4 virtos bulvės 300g varškės 1 kiaušinis 1 šaukštas grietinės 20g lašinukų 20g sviesto 1/2 a. š. peletrūno, arba
mėtų druskos
Gaminimas: Nulupkite ir smulkiai sutarkuokite bulves. Naudodami sūrmaišio audinį, sutarkuotas bulves nusunkite, nuspausdami kiek galima daugiau skysčio. Sunką palikite nusistovėti. Skystį atsargiai nupilkite, o dubens dugne nusistovėjusį krakmolą sudėkite į
tarkuotų bulvių masę. Įdėkite sutrintas virtas bulves, pasūdykite ir gerai išminkykite. Varškė ištrinkite, lašinukus paspirginkite, sudėkite sviestą, grietinę ,kiaušinį, peletrūną. Viską gerai išmaišykite. Formuokite cepelinus. Pirmiausia, iš paruoštos bulvių pasės pasiruoškite apvalius
kukulius, kad cepelinai gautųsi vienodo dydžio. Imkite kiekvieną kukulį (prieš tai rankas sudrėkinkite drungnu vandeniu), jį suspauskite (kaip blyną), pirštais padarykite nedidelę įdubą, į ją dėkite įdarą, iš visų šonų atsargiai užlenkite ir formuokite delnais pailgą formą. Dėkite į pasūdytą
verdantį vandenį. Virkite, retkarčiais pamaišant, apie 20 -25 minutes. Išimkite iš vandens ir nuvarvinus, dėkite į lėkštę. Cepelinai valgomi su sviesto ir grietinės padažu, galima su pakepintais su svogūnais. Skanaus!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0.5 kg virtų bulvių 2 kg žalių bulvių 3 valg. šaukšt. krakmolo 3 pakeliai varškės 1 kiaušinis
Gaminimas: Virtas bulves sumalkite mėsmale. Žalias bulves sutarkuokite ir
sudėkite į dubenį su virtomis. Įdėkite krakmolą, išmaišykite. Varškę ištrinkite su trupučiu druskos. Paimkite šiek tiek bulvių masės, padarykite blynelius, į vidų įdėkite įdaro ir užspaudė kraštus, suformuokite cepeliną. Virkite vandenyje su krakmolu (maždaug 2 v.š. krakmolo
išmaišykite puodelyje vandens, po to supilkite į puodą su verdančiu vandeniu) iki 20min.
|
|
|
|
|