Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
S. Stanevičiaus g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
S. Žukausko g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Sadūniškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Saidžiukų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Sakalaičių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 175 g kviečių grūdų 3/8 l drungno pieno 50 g mielių 2 šaukšteliai druskos 1 šaukštas aliejaus 200 g varškės 500 g rupių ruginių miltų 300 g kvietinių
miltų
Gaminimas: Kviečių grūdus užmerkti vandenyje. Po dviejų valandų išgriebti ir nusausinti. Piene ištirpinti mieles. Įberti druskos, sudėti varškę, 2/3 išmirkytų kviečių grūdų ir suberti miltus. Užminkyti tamprią tešlą ir palikti 1 valandą, kad pakiltų. Iš tešlos padaryti 2
volelius, padalinti juos į 24 dalis ir suformuoti bandeles. Sudėti jas į riebalais išteptą skardą ir palikti kilti 20 minučių. Likusius kviečių grūdus stambiai sukapoti. Kiekvieną bandelę aptepti drungnu vandeniu ir apibarstyti kapotais kviečiais. Kepti įkaitintoje orkaitėje 12-15 minučių,
kol gražiai pagels.
|
|
|
|
|