Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nanoferma,
pazintys vyresniems,
igor,
varzybu sala,
kaimynai,
seksui,
jurgita zakaite,
aurimas mufasa,
56+5=,
prepaid,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Raudėnų g., Tryškių mstl., Telšių r. sav.,
S. Daukanto g., Tryškių mstl., Telšių r. sav.,
Stakminių g., Tryškių mstl., Telšių r. sav.,
Stoties g., Tryškių mstl., Telšių r. sav.,
Šatrijos g., Tryškių mstl., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 350g. migdolų, šaukštas alyvų aliejaus, žiupsnelis maltos paprikos, druskos.
Gaminimas: Aliejų įkaitiname keptuvėje ir maišydami jame pakepiname migdolus. Išgriebiame, suberiame ant
popierinio rankšluosčio, kad šis sugertų riebalų perteklių. Ataušusius migdolus suberiame į indą su dangteliu, apibarstome paprika, druska. Indą uždarome ir gerai pakratome ir padedame šaltai. Prieš tiekiant suberiame į lėkštelę, dar kartą apibarstome paprika. Pastabos: Paruošimo laikas tik
10min. Taip paruoštus riešutus šaltai galima laikyti net keturias dienas. Jei mėgstate aštriau, naudokite maltą aštrąją papriką, jei ne - saldžiąją. Užkandis prie alaus paruoštas!
|
|
|
|
|