Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
garena,
kuprinė,
url,
masturbatorius,
internet,
kaukiu,
nanoferma,
ernesta,
pvp,
pazintys vyresniems,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vienmetis pasarinis ir maistinis augalas,
Skystu produktu svorio nuolaida del nutekejimo, nusilaistymo,
Kaupimas (is), didinimas, gausinimas, gausejimas,
Aliejinis augalas, kitaip sezamas,
Styginis latviu liaudies muz. instrumentas; kankliu tipo; turi 5-27 stygas,
Sodų 1-oji g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Sodų 2-oji g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Sodų 3-oji g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Šiūparių g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Tujų g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 nedidelis kopūstas, 3 šaukštai sviesto
Gaminimas: Įdarui dar reikės: 3 stiklinės virtų ryžių 1 indelis konservuotų kukurūzų 1 saldžioji raudona paprika 2 pomidorai 2
šaukštai majonezo truputį petražolių maltų juodųjų pipirų.
Išpjaukite kopūsto kotą, o kopūstą 15 min. pavirkite pasūdytame vandenyje. Įdarui virtus ryžius, kukurūzus, susmulkintą papriką, kubeliais supjaustytus pomidorus užpilkite majonezu, paskaninkite prieskoniais ir gerai
išmaišykite. Į kopūsto lapo vidurį dėkite po 1,5 šaukšto įdaro ir užlankstykite lapo kraštus. Paruoštus balandėlius dėkite į puodą, užpilkite 2 stiklines vandens, įdėkite 3 šaukštus sviesto ir 15 min troškinkite. Patiekite su bulvių koše.
|
|
|
|
|