Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Alyvų g., Gečialaukio k., Alytaus r. sav.,
Aviečių g., Gečialaukio k., Alytaus r. sav.,
Bijūnų g., Gečialaukio k., Alytaus r. sav.,
Gėlių g., Gečialaukio k., Alytaus r. sav.,
Gvazdikų g., Gečialaukio k., Alytaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g kiaulienos šonkaulių 2 rauginti burokėliai 100 g prieskoninių daržovių 0,5 stiklinės grietinės 2 šaukštai sviesto arba margarino 1 šaukštas miltų 1 lauro lapelis (Lauro
lapas) keli kvapniųjų pipirų žirneliai (Kvapieji pipirai) druskos
Gaminimas: Prieskonines daržoves nuvalyti, supjaustyti ir trumpai pakepinti svieste (1 šaukštas). Šonkaulius įdėti į 3 l šalto vandens. Kai užvirs, sumažinti ugnį ir sudėti pakepintas prieskonines
daržoves, įmesti lauro lapelį ir kvapniuosius pipirus, išvirti. Minkštą mėsą išimti, nuovirą perkošti. Raugintus burokėlius stambiai sutarkuoti, ištroškinti 2 stiklinėse nuoviro. Supilti į likusį nuovirą. Iš miltų ir sviesto paruošti uždarą, supilti į barščius. Patiekiant
pagardinti grietine. Atskirai patiekti išvirtas bulves ir supjaustytus šonkaulius.
|
|
|
|
|