Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žemynos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Žemoji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Žemuogių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Žėručio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Žibuoklių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kilogramas menkės, 0.5 stiklinės kvietinių miltų, 0.5 stiklinės aliejaus, 2 svogūnai, 1 litras raugintų kopūstų, 0.3 stiklinės pomidorų padažo, Druskos truputį Cukraus
truputį
Gaminimas: Išvalyta menkė, išėmus kaulus, supjaustoma, apvoliojama miltais ir apkepinama aliejuje. Rauginti kopūstai ištroškinami su svogūnais, aliejumi ir trupučiu vandens. Į puodą dedama eilėmis troškinti kopūstai ir menkė. Viskas užpilama pomidorų padažu ir orkaitėje
troškinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
|
|
|
|
|