Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mėlynių g., Bruknynės k., Šalčininkų r. sav.,
Obuolių g., Bruknynės k., Šalčininkų r. sav.,
Pupų g., Bruknynės k., Šalčininkų r. sav.,
Pušų g., Bruknynės k., Šalčininkų r. sav.,
Putinų g., Bruknynės k., Šalčininkų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 gramų kiaulienos nugarinės, 2 rauginti agurkai, 1 svogūnas, Druskos pagal skonį Juodųjų pipirų, maltų, pagal skonį Aliejaus truputį 1 šaukštas
grietinės
Gaminimas: Mėsą supjaustykite į 5 dalis, išmuškite, pabarstykite druska bei pipirais. Susmulkintą svogūną pakepkite su aliejumi, tada sudėkite sutarkuotus arba smulkiai supjaustytus raugintus agurkus ir dar pakepkite. Ant išmuštos mėsos dėkite įdaro ir susukite suktinukus.
Kad jie neišsileistų, galą mėsos truputį įpjovę įkiškite į suktinuko vidų. Suktinukus apkepkite keptuvėje su aliejumi, po to sudėkite į puodą, įpilkite truputį vandens, įdėkite šaukštą grietinės ir troškinkite. Patiekite karštus su virtomis bulvėmis arba bulvių koše.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 vienetai kiaulienos karbonado 50 g čili ryžių paplotėlių 3 kiaušiniai prieskoniai kepsniams 200 g džiuvėsėlių druska
Gaminimas: Ryžių paplotėlius sutrinam. Mėsą išmušam
ir apibarstom prieskoniais, druska. Ant kiekvieno mėsos gabaliuko viršaus dedame sluoksnį smulkintų čili ryžių paplotelių. Mėsą susukame. Merkiam į kiaušinio plakinį, po to apvoliojame džiuvėsėliuose. Taip darom 2 kartus, kad susidarytų plutelė. Kepame ant vidutinės ugnies, kol gražiai paruduos.
Galima iškeptus suktinukus patroškinti grietinėlėje.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg kiaulienos išpjovų su lašinukais ir skūrytėm 300 g faršo 1 didelė morka 2 kietai virti kiaušiniai 0,5 cukinijos (maža) 3 valgomi šaukštai majonezo aliejus kepimui 15
vidutiniškų bulvių prieskoniai: druska, pipirai, čili aitrioji ir saldžioji paprikos 4 brokolių kopūstai 1 nedidelė citrina
Gaminimas: Kiaulienos išpjovas perpjauti jei įmanoma per puse, išmušti, įtrinti prieskoniais ir druska, ir aplaistyti su citrinos sultimis. Gerai
paspaudyti su ranka ir uždengti su dangteliu ar lėkšte. Palikti per naktį, kad susistovėtų. Faršą papipirinam ir padruskinam, išminkom. Kitą dieną gaminame suktinukus. Išsiverdame du kiaušinius kietai, susipjaustome nevirtą morką ir cukiniją griežinėliais. Imame kepimo rankovę. Į ją dedame morkas,
cukiniją. Imame išmuštą mėsą į ją dedame faršo gabaliuką dedame kiaušinio griežinėlį, cukinijos pora juostelių ir viską susukame ir susmeigiame su dantų krapštuku, ir sudedame į kepimo rankovę, kai jau viską padarome, tada ant viršaus uždedame brokolių kopūstėlius perpjautus per pusę ir
kišame į įkaitintą orkaitę 280 laipsnių, ir kepame 2 valandas, kad mėsa gerai iškeptų ir taip pat lašinukas su skūryte iškeptų. Baigiant kept uždėkite majonezo. Tuo tarpu kada kepa suktinukai, paimkite bulves, kruopščiai jas nuplaukite, bet neskuskite, sudėkite į skardą išklotą folija,
apibarstykite druska, ir pašlakstykite aliejumi ir kiškite į orkaitę. Maždauk 50 minučių, jos iškepa gana greitai. Ir viskas. Labai skanu ir sotu. Skanaus!
|
|
|
|
|