Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vasaros g., Likiškėlių k., Alytaus r. sav.,
Vyturių g., Likiškėlių k., Alytaus r. sav.,
Akacijų g., Luksnėnų k., Alytaus r. sav.,
Alyvų g., Luksnėnų k., Alytaus r. sav.,
Aniškio g., Luksnėnų k., Alytaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 125 g miltų, 0,5 šaukštelis kepimo miltelių, žiupsnelis druskos, 75 g sviesto, 75 g cukraus, 1 kiaušinis, 2 lašai romo ekstrakto, 1 lašas vanilės ekstrakto, 30 g
šokolado.
Gaminimas: Miltus, kepimo miltelius ir druską suberkite į didelį dubenį. Įpjaustykite sviestą, kol jis primins smulkius trupinius. Įmaišykite cukrų, kiaušinį ir romo bei vanilės esencijas. Palaikykite tešlą šaldytuve apie 30 minučių. Šokoladą sutarkuokite stambia tarka ir
įmaišykite į tešlą. Dar palaikykite 20 minučių šaldytuve. Tuomet leiskite tešlą per mėsmalę norimos formos sausainėlius ir kepkite 12 – 15 minučių, kol švelniai paruduos 180 0C. Palikite maždaug 5 minutes atvėsti, kol truputį sukietės.
|
|
|
|
|