Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Malūno g., Tverečiaus mstl., Ignalinos r. sav.,
Zigmo Žemaičio g., Tverečiaus mstl., Ignalinos r. sav.,
Ateities g., Vidiškių k., Ignalinos r. sav.,
Aušros g., Vidiškių k., Ignalinos r. sav.,
Draugystės g., Vidiškių k., Ignalinos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 450 g maltos lašišos ar kitos žuvies; žuvies prieskonių; 0,5 svogūno; 1 morka; 1 kiaušinio trynys; 1 šaukštas krakmolo; džiuvėsėliai; aliejus kepimui.
Gaminimas: Žuvį
nusunkiame, kad nebūtų labai šlapia, pabarstome prieskoniais, dedame kubeliais pjaustytą svogūną, smulkiai tarkuotą morką, kiaušinio trynį. Viską išmaišyti, dėti krakmolą ir džiūvėsėlių tiek, kad tešla būtų neskysta, bet ir ne kieta. Iš išminkytos tešlos darome mažus kukuliukus ir verdame
gruzdintuvėje arba puode su aliejumi. Skanu patiekti su majonezo ir česnakų padažu. Skanaus :)
|
|
|
|
|