Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žalgirio g., Krinčino mstl., Pasvalio r. sav.,
Žalioji g., Krinčino mstl., Pasvalio r. sav.,
Žvirgždės g., Krinčino mstl., Pasvalio r. sav.,
Ąžuolų g., Ličiūnų k., Pasvalio r. sav.,
Alyvų g., Mikoliškio k., Pasvalio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200g pievagrybių; 1 kiaušinis; pienas arba vanduo; miltai; druska ir pipirai; Provanso žolelės; krapai pabarstymui; aliejus kepimui.
Gaminimas: Pievagrybius
nuplauname, stambesnius perpjauname per pusę. Iš kiaušinio, miltų, pieno ir prieskonių išmaišome panašią tešlą kaip blynams, gal kiek skystesnę. Pievagrybius merkiame į tešlą ir verdame įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus. Išėmus iš aliejaus, dedame ant popierinio rankšluosčio, kad aliejus
nuvarvėtų. Prieš patiekiant ant stalo pabarstome krapais. Skanaus :)
|
|
|
|
|